Mesto:


Vrsta nekretnine:


Broj soba (za stanove):
Filter prema površini (m2):

Od: Do:


Filter prema ceni (€):

Od: Do:
Sortiranje liste nekretnina:
        

STAMBENI KOMPLEKS PARK1 - EKSKLUZIVNA PRODAJA STANOVA
- BEZ AGENCIJSKE PROVIZIJE -
- POČELA PRODAJA I OBJEKTA 2 - LAMELE A I B -

Stambeni kompleks Park1 se nalazi u neposrednoj blizini centra Stare Pazove na parceli površine 55,79 ari, u ulici Ćirila i Metodija brojevi 57 i 59, lokaciji koja je udaljena 3 minuta hoda od strogog centra, autobuske stanice, marketa i parka, ali u isto vreme dovoljno daleko od buke i saobraćajne gužve. Lokacija je udaljena 10 minuta hoda od brze pruge Beograd-Stara Pazova-Novi Sad. Stambeni kompleks će biti u zoni 2 poreza na imovinu.Investitori:
Everfresh d.o.o. Novi Beograd, Bulevar Nikole Tesle broj 46/3, PIB: 110070882
Fine Living d.o.o. (osnivač Everfresh d.o.o.) Novi Beograd, Bulevar Nikole Tesle broj 46/3,
PIB: 112790234Kompleks čine dva objekta ukupnog kapaciteta 129 stanova kvadrature od 40m2 do 89m2, raspoređenih od visokog prizemlja, četiri sprata i visokog potkrovlja. Ispod objekata će se prostirati suterenska garaža, dok će se kompleks izdvajati po dvosmernim saobraćajnicama, širokim trotoarima, ulazima sa prilaznim rampama čiji će ugao omogućiti nesmetani prilaz invalidima i majkama sa malom decom (kolica), a svaki slobodan deo dvorišta kompeksa činiće zelena površina i igralište za decu opremljeno mobilijarom.Objekat 1 - spratnosti Su+P+4+Pk, okvirne bruto površine 4.801,00 m² i neto 4.140,00 m² površine (uključujući površinu suterena). U njemu se planira 57 stanova raspoređenih na 6 etaža (visoko prizemlje, četiri sprata i visoko potkrovlje) dok se u suterenu planira garaža kapaciteta 22 garažna mesta, očekivane neto kvadrature 550 m².
Objekat 2 - spratnosti Su+P+4+Pk, se sastoji od dve skoro identične lamele (Ulaz A i B) okvirne bruto 3.328,00 m² i neto 2.814,00 m² površine (po lameli). U svakoj od lamela se planira po 36 stana raspoređenih na 6 etaža (visoko prizemlje, četiri sprata i visoko potkrovlje), dok se u suterenu planira garaža kapaciteta po 15 garažnih mesta, očekivane neto kvadrature 370 m².U dokumentaciji za preuzimanje se nalazi situacioni plan, projekat osnove prizemlja i tipskog sprata objekata, parking mesta sa uređenjem komleksa.


Ishodovana dokumentacija za stambeni kompleks Park 1:
1. Potvrda na urbanistički projekat za stambeni kompleks Park 1
2. Lokacijski uslovi za stambeni kompleks Park 1
3. Građevinska dozvola stambeni kompleks Park 1
4. Potvrda o pravosnažnosti građevinske dozvole stambeni kompleks Park 1
5. Rešenje kućni broj Fine Living - Park 1
6. Potvrda o prijavi radova Fine Living - Park 1
7. Zapsinik o inspekcijskom nadzoru Fine Living - Park 1

A. OPIS GRADNJE OBJEKATA:

B. OPIS UREĐENJA KOMPLEKSA:

C. CENA:

D. PLANIRANI ROKOVI:

"Veći komfor za manje para na samo 30km od Beograda"
Informišite se o Opštini Stara Pazova

Partner u oglašavanju:

Oglašavamo se na
sajtu Imovina.net